باهنر در دیدار با مدیریت هتل های زنجیره ای مهر:

مجلس آماده همکاری در صیانت از بافت تاریخی یزد است

یزدفردا "محمدرضا باهنر نایب رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس با تمام قوا آماده همکاری در صیانت از بافت تاریخی یزد است و هرگونه کمک را در این زمنیه با مسئولان مربوطه انجام خواهد داد.

به گزارش یزدفردا بنابراعلام روابط عمومی هتل های زنجیره ای مهر، دیدار مشترکی بین محمدرضا باهنر نایب رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی و تابش نماینده اردکان در مجلس و همچنین دکتر محمدحسین محتاج اله مدیریت هتل های زنجیره ای مهر در محل دفتر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.


در این دیدار که به دعوت باهنر صورت گرفته بود طرفین در خصوص آخرین وضعیت صنعت گردشگری یزد و همچنین بررسی بافت های تاریخی استان یزد بحث و تبادل نظر کردند.

مدیریت هتل های زنجیره ای مهر با ابراز خرسندی از توجه ویژه مجلس به استان یزد و میراث فرهنگی آن به تشریح آخرین شرایط صنعت گردشگری در استان یزد و زیرساخت های موجود در این بخش و همچنین به بیان مشکلات بافت تاریخی یزد پرداخت.

محتاج اله گفت: یزد به عنوان دومین شهر تاریخی جهان انچنان که باید از نگاه مسئولان مورد عنایت قرار نگرفته است. هرچند فعالیت ها و اقدامات خوبی صورت گرفته اما تا رسیدن به نقطه آرمانی فاصله زیادی مانده است.

وی با تشریح طرح ها و برنامه های قابل اجرا در بافت تاریخی یزد و نقش دولت، مجلس و بخش خصوصی در این زمینه خواستار حمایت جدی و بیشتر قوه مقننه از میراث فرهنگی کشوربه خصوص استان یزد شد.

نماینده مردم اردکان در مجلس نیز در این دیدار ضمن معرفی بافت های تاریخی استان گفت: یزد از لحاظ ظرفیت سرمایه گذاری و بازگشت سرمایه در زمنیه میراث فرهنگی و گردشگری از توانایی های زیادی برخوردار است و به جاست مسئولان اجرایی در این زمینه فعالیت بیشتری داشته باشند.

محمدرضا تابش خاطرنشان کرد: بر خلاف اکثر بافت های تاریخی، عموم بافت های تاریخی استان یزد دارای سکنه و پویاست و همین زندگی به عنوان یکی از نقاط مثبت این مناطق محسوب میشود که می توان در این زمنیه از بافت شهر یزد و اردکان نام برد.

تابش در این دیدار ضمن بیان راهکارهای مختلف در زمینه استفاده بهتر از صنعت گردشگری کشور خواستار حمایت جدی تر مسئولان از سرمایه گذاران و فعالان بخش خصوصی در بخش گردشگری شد.


محمدرضا باهنر نیز در این دیدار ضمن خوشامدگویی به اعضای جلسه گفت: خوشحالم که در مجلس میزبان یکی از فعالان مطرح حوزه گردشگری و هتلداری کشور هستم و به جاست که ارتباط بهتر و وسیع تری با بخش خصوصی داشته باشیم.

این نماینده مجلس افزود: استان یزد در بخش های مختلف از جمله گردشگری از توان و پتانسیل بسیار زیادی برخوردار است و یزدی ها در طول تاریخ ثابت کرده اند شایستگی بهترین موقعیت ها را داشته‌ و به دست نیز آورده اند. خوشبختانه طی بازدیدی که از یزد داشتم از نزدیک با توانمندی ها این بخش آشنا شدم.

وی افزود: در صنعت زیرساخت های گردشگری و اختصاصا هتلداری فعالیت های خوبی صورت گرفته که نمونه بارز آن هتل های سنتی مهر بود.

باهنر در ادامه ضمن تحسین بافت تاریخی یزد گفت: در جای جای ایران اسلامی جاذبه های مختلف گردشگری وجود دارد و یزد در این میان از جذابیت های خاص خود بهره می برد که نمونه آن بافت تاریخی 750 هکتاری شهر یزد است.

نایب رئیس پیشین مجلس ضمن تشریح فعالیت های صورت گرفته توسط مجلس در خصوص میراث فرهنگی و گرشگری کشور گفت: اهمیت بافت به ثبت رسیده تاریخی یزد بر کسی پوشیده نیست و هم دولت و هم مجلس باید از این بافت حمایت لازم را انجام دهند تا در ردیف بافت های تاریخی دیگر کشورهای جهان قرار گیرد.

وی با تاکید بر ضرورت ارائه طرح های مورد نیاز در این زمینه گفت: مجلس شواری اسلامی در این خصوص دغدغه دارد و حمایت لازم خود را انجام خواهد داد در عین دولت نیز می تواند تاثیر بسیار زیادی در این بخش داشته باشد.

یزدفردا

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا